ΙΣΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Μετρήσεις

Ισοκινητική Αξιολόγηση (Biotex system 4)

Η ισοκινητική μέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις αρθρώσεις του σώματος. Φανερώνει δυνατά και αδύνατα σημεία του μυϊκού συστήματος. Η αξιολόγηση της άρθρωσης του γόνατος είναι η πιο διαδεδομένη που σχετίζετε με την εύρεση πιθανοτήτων τραυματισμού του γόνατος (π.χ. ρήξη χιαστών, κακώσεις μηνίσκων).

Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με μια τελευταίας τεχνολογίας μονάδα ισοκίνησης Biodex Medical System τύπου4Pro System. Το Biodex Medical System τύπου4Pro System θεωρείται η πιο αξιόπιστη και τεχνολογικά προηγμένη ρομποτική μονάδα για την αξιολόγηση και αποκατάσταση του νευρομυϊκού και μυοσκελετικού συστήματος που έχει ποτέ κατασκευαστεί.

  • Αξιολογεί , γυμνάζει και αποκαθιστά το ανθρώπινο μυοσκελετικό σύστημα.
  • Αξιολογεί και καταγράφει τη δύναμη, την αντοχή και την εκρηκτικότητα των μυών (τετρακέφαλου, δικέφαλου κλπ), με αποτέλεσμα την σωστή και ακριβή νευρομυϊκή αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη θεραπεία και πρόληψη τραυματισμών.
  • Συμβάλλει στην  αποκατάσταση των μυών μετά από τραυματισμό χωρίς να δημιουργεί φλεγμονές.
  • Διαθέτοντας σύστημα ελεγχόμενης και ανώδυνης παθητικής κινητοποίησης (CPM) αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων που έχουν διαταραχθεί εξαιτίας κάποιου τραυματισμού ή χειρουργικής επέμβασης.