Παθήσεις

Επίτευξη των στόχων σας, για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση μέσω της εξατομικευμένης καθοδήγησης επαγγελματιών

Τμήμα Φυσικοθεραπείας

Η Φυσικοθεραπεία αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή θεραπείας συνεχώς εξελισσόμενη, η οποία ασχολείται με την αποκατάσταση της σωματικής αλλά και της ψυχικής υγείας, χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα, εξειδικευμένα μηχανήματα, ειδικές τεχνικές, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Το τμήμα φυσικοθεραπείας του εργαστηρίου μας προβάλλει σαν ένας χώρος με πρωταρχικό μέλημα την λειτουργικότητα και την άνεση. Άρτια εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα θεραπευτικά μέσα, που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση, την εμπειρία και το ανθρώπινο ενδιαφέρον του επιστημονικού προσωπικού του, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας, που στόχο έχουν την ταχύτερη αλλά και ασφαλέστερη επανένταξη αθλητών και ασθενών στις καθημερινές ή αθλητικές δραστηριότητες τους.

Θεραπείες

Η αρχική αξιολόγηση και συνεχής επανεκτίμηση αποτελούν την βάση μιας σωστής θεραπείας. Με στόχο την γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό όπως:

Διαθερμίες Μικροκυμάτων, Υπέρηχους, Ηλεκτροθεραπεία (Διασταυρούμενα, διαδυναμικά, διαγνωστικά, ειδικά θεραπευτικά, TENS, Biofeedback – EMG), Laser, Θερμά – Ψυχρά επιθέματα, Υπεριώδες-Υπέρυθρο φως, σύστημα κρυοθεραπείας

Στο Τμήμα επίσης  εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές και μέθοδοι  ( ΜcKenzie, Mobilization, Stretching Νευρικού Ιστού, Pilates, θεραπευτική μάλαξη, μάλαξη λεμφικού ιστού, τεχνικές χαλάρωσης, P.N.F., Νευροδυναμική διευκόλυνση).

Η συνεργασία με εξειδικευμένους γιατρούς σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού μας, την ευγένεια αλλά και την εξατομικευμένη  φροντίδα και κατανόηση προς κάθε ασθενή, αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της θεραπείας.

Το τμήμα φυσικοθεραπείας του εργαστηρίου αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο της αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων του μυοσκελετικού, καρδιοαναπνευστικού και νευρικού συστήματος